News Flash:

Reactia Simonei Gherghe dupa ce Gabriela Firea a decis sa inchida scolile din Bucuresti

26 Februarie 2018
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
simona gherghe

La scurt timp dupa ce Gabriela Firea a decis sa inchida scolile din Bucuresti in zilele de luni si marti, Simona Gherghe a reactionat dur pe contul personal de socializare, unde le-a raspuns celor care au criticat-o pe aceasta pentru hotararea luata. Decizia Gabrielei Firea de a inchide scolile luni si marti a starnit un val de reactii in mediul virtual, iar Simona Gherghe i-a sarit in aparare.

Simona Gherghe a vazut negru in fata ochilor cand aceasta invitata i-a confirmat banuiala! Si-a chemat asistenta cu un servetel si… Telespectatorii au asistat la intreaga scena

„Va vine sa credeti sau nu, mai sunt si copii care merg la scoala sau la gradinita cu autobuzul/microbuzul sau troleibuzul. De ce sa nu-i chinuim un pic, doar asa ca nu ne convine noua decizia asta cu inchisul scolilor? Pai ganditi-va, orasul se blocheaza daca ploua oleaca, daramite daca-i da cu zapada si viscol… Trafic blocat, asta inseamna ca astepti cu orele in statiile de autobuz, la -10 grade. Si nu, n-are legatura cu ce-am trait noi acu’ treizeci de ani. Nu era nici aglomeratia asta, si nici nu mergeau copiii la scoli departe de casa. Asa ca hai sa ne gandim si la astia mici, inainte sa injuram pe facebook. Si inca ceva. Citesc argumentul ca “n-avem cu cine lasa copilul acasa”. Dar daca asta mic se imbolnaveste (de obicei peste noapte), cu cine il lasam? Il trimitem bolnav la scoala/gradinita? Sau boala vine cu preaviz?”, a scris Simona Gherghe, pe pagina sa de socializare.


gabriela firea simona gherghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006494 (s)