News Flash:

Reactia Sandei Ladosi dupa ce a fost adusa cu mandat la DIICOT: "Figurez ca nume pe o firma. Nu-mi reprosez nimic"

29 Noiembrie 2017
848 Vizualizari | 0 Comentarii
sandaladosi2

Sanda Ladoşi a ieşit, marţi după-amiază, din sediul DIICOT, după ce a fost audiată mai multe ore, ea precizând că are calitatea de suspect în dosarul de spălare de bani, spunând că „figurează ca nume pe o firmă” şi nu are nimic să-şi reproşeze.

„Nu am niciun fel de detalii să vă dau pentru că personal nu am fost implicată, existam ca nume pe firmă, ca şi semnături, acte, întocmiri. Dacă facem legătură, în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar faptele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă. Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, ci doar suspect, nu am de ce (să-mi fac griji - n.red.). Atâta timp cât învinuiri sunt multiple, eu vreau să se demonstreze. (...) Figurez ca nume pe o firmă. Nu îmi reproşez nimic persoanal. Sunt alături de soţul meu”, a spus Ladoşi, la ieşirea din sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Solista a precizat că a fost scoasă, anterior, din sediul unităţii de parchet, şi urcată într-o dubă. Ea susţine că a fost dusă acasă pentru a aduce un document solicitat de procurori, iar apoi a fost adusă, din nou, la DIICOT.

Sanda Ladoşi a fost audiată, marţi, la Structura Centrală a DIICOT, ea fiind implicată într-un dosar în care există acuzaţii de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. La sediul DIICOT este audiat şi soţul acesteia.

Potrivit unor surse judicare, Sanda Ladoşi ar fi aderat la un grup iniţiat de soţul ei, împreună cu o altă persoană, Ilie Cristian, solista fiind administrator sau asociat în cadrul unor firme folosite în activitatea infracţională.

"În luna aprilie 2008, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, la intervale diferite de timp, în calitate de asociat/administrator sau împuternicit în cadrul S.C. RESOC CONSTRUCT S.R.L. a primit sume de bani în conturile societăţilor comerciale în care avea calitate, cunoscând că provin din săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, în scopul ascunderii şi disimulării originii ilicite a acestora, după cum urmează :- din contul S.C. MGS NIAT IMPEX sunt viraţi in contul SC RESOC CONSTRUCT SRL 113.500 lei in data de 11.04.2008 , 21.000 lei in data de 15.04.2008;
- din contul S.C. SRS INVESTMENT GROUP in contul SC RESOC CONSTRUCT SRL 232.050 lei in data de 11.04.2008", explică procurorii.

Sanda Ladoşi este director adjunct artistic interimar al Circului Globus. Oficialii Primăriei Capitalei, cea care administrează Circul Globus, au precizat, pentru Mediafax, că, până la finalizarea anchetei, solista beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

În acelaşi dosar este cercetat şi soţul ei, Ştefan Tache, acesta fiind suspectat de grup infracţional organizat, înşelăciune şi spălare de bani, au precizat sursele menţionate.


diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005272 (s)