News Flash:

Reactia lui Zgonea dupa ce a fost exclus din PSD

27 Aprilie 2016
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
zgonea2
Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, presedinte exectiv PSD si presedinte al Camerei Deputatilor.
Zgonea: Excluderea din PSD este o decizie profund nedreapta. In loc sa plece el, plec eu
"In loc sa plece el, plec eu", a comentat Valeriu Zgonea, care ii ceruse demisia lui Liviu Dragnea, pentru condamnarea definitiva in dosarul Referendumului.
El a mai spus ca decizia PSD i-a amintit de inchizitie si ca ii multumeste lui Dumnezeu ca nu i-a luat si "inima de social-democrat".
Zgonea a mai precizat ca isi duce la capat mandatul de presedinte al Camerei Deputatilor, dar PSD e liber sa-i retraga sprijinul si sa-l revoce.
Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, presedinte exectiv PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. Propunerea de excludere din partid a fost facuta de Lia-Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Catalin Radulescu, potrivit unor surse.
In urma acestei decizii, ar urma ca PSD sa ii retraga formal si sprijinul politic pentru functia de al treilea om in stat, cea de presedinte al Camerei Deputatilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007449 (s)