News Flash:

Reactia lui Victor Ponta dupa ce s-a depus o plangere penala in cazul Colectiv

8 Noiembrie 2016
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
"Daca eu sunt vinovat pentru ce s-a intamplat in Colectiv, atunci si Ciolos ar trebui sa raspunda pentru mortii de pe autostrada", a fost reactia transanta a lui Victor Ponta, dupa ce a aflat ca mai multe rude ale victimelor din ”Colectiv” au depus o plangere penala la Parchetul General si impotriva sa.


Ponta a facut referire la accidentul din weekend de pe autostrada A2, in care patru oameni au murit si peste 60 au fost raniti. In opinia acestuia, daca el este vinovat pentru tragedia din club, atunci si actualul premier este vinovat pentru producerea acestui accident.


Ponta a mai spus ca el si-a asumat raspunderea politica si a demisionat dupa incendiul din ”Colectiv”, iar pentru restul lucrurilor va decide justitia.

”Asta inseamna ca Ciolos este vinovat de moartea celor care au murit pe autostrada duminica. Haideti sa... Eu am demisionat, mi-am asumat raspunderea politica, ma rog, asa cum a fost atunci. Restul lucrurilor le va decide justitia. Dar as vrea sa nu facem politica din moartea unor oameni", a declarat Ponta.

Mai multe rude ale victimelor din ”Colectiv” au venit marti dimineata la Parchetul General pentru a depune plangere penala impotriva lui Raed Arafat, Nicolae Banicioiu, Victor Ponta si Gabriel Oprea, dar si impotriva altor persoane care au gestionat gresit criza de dupa ”Colectiv”.

ciolos ponta colectiv plangere autostrada a2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006757 (s)