News Flash:

Reactia lui Tariceanu dupa prima evaluare a Guvernului Tudose

10 Iulie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Premierul Tudose a avut luni o intalnire cu presedintii celor doua partide ale coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. La discutiile de la parlament, premierul a prezentat un raport al activitatii de pana acum si intentiile pentru perioada imediat urmatoare. Presedintele Senatului a anuntat organizarea unor astfel de sedinte saptamanal.

"Am convenit sa avem intalniri saptamanale in care vom stabili o agenda. Lunar vom face si o evaluare a modului in care deciziile in care le-am luat vor fi implementate. Astazi am discutat cateva chestiuni importante. Prim-ministrul ne-a informat in legatura cu o serie de decizii care au fost luate la nivelul Guvernului, cum ar fi deblocarea a 9 miliarde de lei la Ministerul Trasporturilor, proiectul parteneriatului public-privat, evaluarea pe care urmeaza sa o prezinte ministrul de Finante in legatura cu Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, a declarat Tariceanu.
Intrebat daca este multumit de activitatea de pana acum a Guvernului Tudose, Tariceanu a raspuns: „Sunt multumit. Observ o preocupare, asa cum e firesc, de a organiza discutii cu toti membrii Guvernului, urmarind o agenda pe care ne-a si prezentat-o, o organizare in modul cum functioneaza bugetul. Ne-a informat despre ceea ce urmeaza sa faca in intalnirile de la Bruxelles.”

tudose liviu dragnea fondul suveran dezvoltare investitii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004979 (s)