News Flash:

Reactia lui Tariceanu dupa ce PNL a cerut demisia lui Dragnea

13 Noiembrie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, afirmand ca fragilizeaza Parlamentul si imaginea institutiei.
„S-ar impune cu necesitate ca dansul sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nu din cea de ales”, a declarat deputatul PNL Ioan Cupsa.

Liberalul a afirmat ca pastrarea lui Liviu Dragnea la conducerea Camerei Deputatilor „vulnerabilizeaza, fragilizeaza Parlamentului si imaginea pe care institutia o are".

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca pana la o decizie a instantei, orice persoana care e chemata in fata institutiilor de ancheta este nevinovata, afirmand ca au fost numeroase precedente care au aratat ”in mod clar o incercare de rasturnare a actualei coalitii”.

”Punctul meu de vedere este acela de a reafirma ce am spus si in trecut. Pana la o decizie a instantei, orice persoana care e chemata in fata institutiilor de ancheta este nevinovata. Mai mult, avand in vedere precedentele numeroase din ultima vreme, care arata in mod clar o incercare de rasturnare a actualei coalitii, a actualei majoritati si a Guvernului, prin diferite mijloare, nu am nimic de adaugat. In functie de evolutiile acestui dosar, voi putea face si alte comentarii”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

El a mai spus ca este posibil sa se intalneasca in cursul zilei de luni cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004723 (s)