News Flash:

Reactia lui Nicolae Mitea dupa ce s-a spus ca ar fi inglodat in datorii

19 Septembrie 2017
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
mitea
Nicolae Mitea se confrunta cu serioase probleme financiare, chiar daca in urma cu doi ani si-a vandut vila din Berceni cu 145.000 de euro. Fostul fotbalist a cheltuit banii intr-un timp record, iar in ultima perioada a ajuns sa se imprumute de la prieteni pentru a supravietui.
 
UPDATE, ORA 18:57. Nicolae Mitea a declarat ca nu se confrunta cu probleme financiare si a precizat este proprietarul mai multor terenuri. Totusi, fostul fotbalist a confirmat faptul ca este dispus sa-si vanda casa in care locuieste, insa nu din cauza datoriilor, ci pentru ca locuinta este prea mare.
"Imi vine sa si rad. Cand am vazut nu imi venea sa cred. Nu stiu daca un om in ziua de azi il poti numi sarac daca are casa lui, niste terenuri. Nu m-a sunat nimeni. Nu poti da o astfel de stire daca nu ai probe. E problema fiecaruia daca vinde ceva. Vreau sa imi fac o locuinta mult mai mica decat cea pe care o am acum. Este o casa prea mare cea pe care o am. De ce atata invidie si rautate pe oamenii astia? Casa valoreaza 350 000 de euro. Nu ai cum sa consideri ca omul e sarac lipit pamantului. Nu am datorii. Totusi am niste bunuri", a spus Nicolae Mitea.  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nicolae Mitea este decis sa-si vanda inclusiv apartamentul in care locuieste acum. Suma pe care o va obtine il va ajuta sa-si plateasca datoriile, iar cu banii care ii raman isi va achizitiona o locuinta mai modesta.
Nicolae Mitea a dat lovitura in 2003, cand s-a transferat in Olanda, la Ajax. Accidentarile i-au distrus, insa, cariera, iar fostul atacant traieste acum de pe o zi pe alta.
sursa: cancan.ro

nicolae mitea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011080 (s)