News Flash:

Reactia lui Mircea Badea dupa ce Andra a incasat 1000 de lei pe minut de la o primarie pentru o cantare

7 Ianuarie 2018
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
andra blonda

In urma cu ceva timp, celebra cantareata Andra a fost in centrul atentiei dupa ce s-a aflat ca a avut un contract fabulos cu o primarie locala, de unde a incasat o suma foarte mare pentru o cantare. Mai exact, Andra ar fi fost platita cu 1.000 de lei pe minut la cantarea respectiva.

Pornind de la cazul Andrei si al artisti romani care primesc bani grei de la primarii pentru un spectacol, prezentatorul de televiziune Mircea Badea a avut o reactie virulenta la postul de televiziune Antena 3.

"Artistul roman este muritor de foame fara primarii si consilii judetene. stiti pozele lor din Maldive? Divele care canta nu ar manca o vafa la colt fara banii publici ai primariilor si consiilor judetene.

Artistii din Romania mai canta la nunti. Bon Jovi la cate nunti o fi mers? Daca ar fi doar nuntile, fara concerte, divele nu s-ar mai duce in Maldive, s-ar duce la Varna, ca la Mamaia este scump. Daca ar fi doar nuntile, fara concerte, divele nu s-ar mai duce in Maldive, s-ar duce la Varna, ca la Mamaia este scump.

Unii cetateni se plang, printre altele, ca nu au aparat RMN la spitalul care tine de primarie, nu au computer tomograf, nu au scoli, nu au drumuri. Dar v-au placut spectacolele? E… acolo este computerul tomograf. Asta este tara. Una dintre trasaturile noastre fundamentale, aici, in Romania este ipocrizia.

Avem super talent la ipocrizie. Pe mine ma deranjeaza ca primariile dau zeci de mii de euro artistilor. Lasa ca poate sa cante si pe 5000 de euro daca totusi, cetatenii care s-au jeluit ca nu au aparat RMN, vor sa vada cum da una din fund. Pe mine ma deranjeaza”, a spus Mircea Badea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006933 (s)