News Flash:

Reactia lui Ilie Nastase dupa calificarea Simonei Halep in finala Australian Open

25 Ianuarie 2018
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nastase

Ilie Nastase, primul lider mondial din istoria tenisului si apropiat al lui Halep, a analizat calificarea Simonei in finala de la Australian Open. "Nasty" spune ca inca nu s-a realizat nimic si cere concentrare din partea Simonei, avertizand ca Wozniacki, adversara din finala, nu ii va face cadouri.
"Inca nu (n.r. - nu e o mare performanta). Are mai multa increde si cred ca a schimbat si jocul putin. Ii da incredere. Nu s-a mai grabit, a luat meciurile mai incet. Inainte se grabea, parca trebuia sa prinda trenul sau avionul. Acum ia meciurile mai usor. Nu trebuie sa se grabeasca, cand vine Grand Slam-ul, vine. La felul cum joaca acum ii da prima sansa la finala.

Bine ca a jucat cel mai bun tenis cand era nevoie, la sfarsitul meciului. Fata asta e o jucatoare foarte incomoda pentru toata lumea. E un fel de zid, da totul inapoi si nu face cadouri. Trebuie sa muncesti pentru puncte. Trebuie sa se recupereze foarte repede Simona.

Daca ne uitam putin, cea mai puternica de pana acum a fost Pliskova, acum Kerber. Pana acum, Simona a jucat doar cu jucatoare de clasament 70-100. In meciurile cu jucatoare de top se vede cat de bine joaca. Wozniacki e o jucatoare foarte omogena. O sa fie un meci destul de disputat.

Nu e favorita. Fiecare meci e diferit, iei meci cu meci, nu trebuie sa-ti faci planuri. Cam stii cum joaca si atunci trebuie sa faci jocul tau si daca merge bine, daca nu trebuie sa schimbi", a spus Ilie Nastase la ProSport LIVE.


ilie nastase simonei wozniacki grand slam-ul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005563 (s)