News Flash:

Reactia lui Dragnea dupa anuntul presedintelui Iohannis

27 Decembrie 2016
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Presedintele PSDLiviu Dragnea, va sustine astazi, de la ora 16,00, o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, in contextul in care Presedinele RomanieiKlaus Iohannis, a respins propunerea venita din partea PSD si ALDE, pentru postul de prim-ministru.

Portivit unor surse politice, liderul PSD nu va face o alta nominalizare.

Iata cele mai importante declaratii ale Presedintelui PSD, Liviu Dragnea:



"Ca si dumneavoastra, ca si toata tara, am urmarit si noi cu supefactie pot spune anuntul Presedintelui Iohannis. Am analizat in ultimele ore, am incercat sa vedem care ar fi resorturile cinstite, sau constitutionale, care ar fi putut sta in spatele acestei decizii. Nu am reusit sa gasim nici un motiv constitutional, nici alt motiv care sa tina de alte elemete, riscuri eventual. Parerea noastra este ca, acest om, doreste declansarea unei crize politice in Romania. 

Domnul Iohannis nu vrea sa respecte votul din 11 decembrie, nu vrea categoric guvernul acestei majoritati pe care romanii au votat-o. Sunt sigur ca si dumnealui si ceilalti acoliti sunt speriati de doua lucruri. Primul lucru este posibilitatea certa, ca programul votat de romani sa fie pus in practica in anii urmatori si romanii sa inceapa sa traiasca mai bine, ceea ce se pare ca il deranjeaza. Si in al doilea rand, a inteles ca nu mai vrem sa perpetuam un sistem ocult si toxic pentru Romania."

presedintele psd liviu dragnea declaratie presa presedinele romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008035 (s)