News Flash:

Reactia lui Calin Goia dupa ce Voltaj s-a calificat in finala Eurovision

20 Mai 2015
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
voltaj eurovision
Calin Goia, solistul trupei Voltaj, care marti s-a calificat in finala Eurovision, spune ca este incantat ca grupul sau a reusit sa faca fericiti atatia romani si ca va merge mai departe mesajul reprezentantilor Romaniei referitor la copiii despartiti de parintii lor plecati la munca in strainatate.
"Simt ca mi s-a luat o piatra de pe suflet! Sunt incantat ca am reusit sa facem fericiti atatia romani, pe care i-am simtit alaturi de noi in fiecare secunda din cele trei minute de pe scena de la Stadthalle! Dar, mai ales, sunt fericit ca mesajul nostru merge mai departe si ca tot mai multi oameni sunt sensibilizati la problema copiilor care cresc cu gandul la parintii lor, plecati la munca departe de ei. Lor le este dedicata participarea noastra la Eurovision si tot lor le datoram reusita din aceasta seara", spune Calin Goia, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.
"Indiferent ce loc vom ocupa in finala, suntem deja castigatori. Sambata, dupa concurs, vom sarbatori de doua ori: Calin schimba prefixul (va implini 40 de ani pe 24 mai, n.r.), iar Romania incheie inca o participare frumoasa la Eurovision", a precizat Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Viena.
Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.
Artisti din 10 tari, din totalul de 16 participante, s-au calificat pentru finala din 23 mai. Alaturi de Voltaj, telespectatorii TVR ii vor revedea sambata seara pe reprezentantii Albaniei, Armeniei, Rusiei, Ungariei, Greciei, Estoniei, Georgiei, Serbiei si Belgiei. Ca si cele doua semifinale, finala de sambata poate fi urmarita in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe TVR+, incepand cu ora 22.00. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004402 (s)