News Flash:

Reactia fostului sot al Mariei Constantin dupa ce s-a spus ca a avut o relatie cu cumnata lui. „O sa aiba lucruri de explicat”

11 Noiembrie 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin2 2

Ciprian Tapota, primul sot al Mariei Constantin, a reactionat dupa ce s-a spus ca ar fi avut o relatie cu sora acesteia.

Cantareata de muzica populara Maria Constantin a fost casatorita cu interpretul de muzica populara Ciprian Tapota. Din mariajul lor a rezultat un baiat, Codrut. Recent, la o emisiune de televiziune de la Antena 1, un martor a afirmat ca Ciprian  Tapota ar fi avut o relatie cu nimeni alta decat sora fostei sale sotii. Dupa ce a auzit ce se spune, Ciprian tapota, fostul sot al Mariei Constantin a reactionat.

Acesta i-a transmis un mesaj jurnalistei Mara Banica. Aceasta l-a citit in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Buna, Mara! Ai cuvantul meu de om ca nu este absolut nimic adevarat. Te rog daca stii numele celui care a spus asa ceva pentru ca o sa aiba lucruri de explicat, dar nu la televizor, ci in instanta”, a fost mesajul pe care Mara Banica l-a citit in direct.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 43 queries | Mysql time :0.015849 (s)