News Flash:

REACTIA ADORABILA a unui bebelus care vede pentru prima data un aspensor (VIDEO)

2 Decembrie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
bebelus aspensor
Jacob este un bebelus din Aberdeen, Scotia, care atunci cand a implinit un anisor a aflat pe pielea lui cum functioneaza o stropitoare. Reactia sa din filmulet este adorabila! Aflat alaturi de familia sa in curtea casei, Jacob este intrigat de stropii de apa ce cad peste el din toate partile atunci cand se apropie de obiectul neobisnuit. El vede pentru prima data un aspersor, i se pare interesant si vrea sa il examineze cat mai indeaproape, scrie livebiz.ro.
Aspersorul din curte nu e tocmai ceea ce spera el sa fie, o jucarie normala cu care sa se joace, iar reactia sa la picaturile de apa ce ii uda pielea nu pare prea placuta la prima vedere. Dorinta de a ajunge neaparat la obiectul respectiv e foarte puternica si acest lucru il face sa se intoarca din nou si din nou cu destul curaj, in ciuda stropilor de apa poate un pic prea reci pentru gustul sau.
Putin speriat dar totusi curios, Jacob este incurajat sa incerce sa isi invinga teama, atat de tatal sau cat si de surioara mai mare, care izbucnesc in ras de fiecare data cand micutul isi ridica umerii si se indeparteaza de aspersor. Dar incurajarile lor il fac sa incerce din nou sa vada de unde vin acele picaturi de apa.
Curiosi din fire, bebelusii sunt atrasi de orice este nou si le incita curiozitatea. Este un lucru firesc deoarece face parte din procesul lor de acomodare cu mediul inconjurator. La varsta de aproximativ un an, cand se pot deplasa, copiii mici devin interesati de obiectele din jurul lor si cu fiecare pas in plus descopera putin cate putin lumea in care traiesc.
Ce poate fi mai induiosator decat reactia adorabila a unui bebelus la intalnirea cu un lucru nou?!

Galerie Video


aspersorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006956 (s)