News Flash:

RCM Timisoara s-a calificat in finala Cupei Romaniei la rugby

3 Noiembrie 2014
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Echipele de rugby Stiinta Baia Mare si RCM Timisoara vor juca finala Cupei Romaniei, dupa ce duminica au trecut in semifinale de CSM Olimpia Bucuresti, respectiv CS Dinamo Bucuresti, ambele meciuri avand loc in Complexul sportiv Ghencea din Capitala, informeaza site-ul super-liga.ro. 
In prima semifinala, Stiinta Baia Mare a dispus de CSM Olimpia Bucuresti cu scorul de 18-16 (0-3), dupa o lovitura de pedeapsa venita pe final. Desi fata in fata s-au aflat campioana en titre si ultima clasata in SuperLiga CEC Bank, CSM Olimpia Bucuresti a dat o replica darza, fiind la un pas de a obtine in premiera calificarea in finala Cupei Romaniei. 
Stiinta Baia Mare va juca a cincea finala consecutiva in Cupa Romaniei, pe 30 noiembrie, urmand sa intalneasca la Cluj-Napoca pe RCM Timisoara. 
In cea de-a doua semifinala, RCM Timisoara a trecut de Dinamo Bucuresti cu categoricul rezultat de 78-12, in urma a 11 eseuri reusite. 
Finala din acest an a Cupei Romaniei este o reeditare a celei din 2011, in care formatia din Timisoara a invins-o pe cea din Baia Mare. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007429 (s)