News Flash:

Razie de proportii in Piata Iosefin din Timisoara

31 August 2016
588 Vizualizari | 0 Comentarii
piata iosefin2
Au fost prinsi pentru a treia oara ca sfideaza clientii si legea si vor patimi un an pentru tupeul lor! Este vorba de doi comercianti din Piata Iosefin din Timisoara carora politistii locali le-au aplicat o sanctiune fara precedent. Timp de un an nu vor mai avea voie sa vanda in nicio piata din Timisoara, din cadul SC Piete SA.
Razie in cea mai mare piata din Timisoara! Ce-au gasit politistii?

Agentii faceau verificari pe la tarabe cand i-au depistat pe cei doi vanzatori, unul din SIghetul Marmatiei si altul din Ghilad. Vindeau legume in Iosefin si nu aveau etichete pe marfa din care sa reiasa daca e de productie romaneasca sau de import.
Era pentru a treia oara cand cei doi comercianti erau prinsi pe picior gresit.
Politistii locali au aplicat legea ca la carte, le-au dat cate o amenda de 400 de lei si i-au anuntat ca au acumulat toate cele 3 puncte de penalizare prevazute de o hotarare de consiliu local potrivit careia, din acel moment primesc o sanctiune speciala: sunt alungati vreme de un an din pietele din Timisoara gestionate de Piete SA.
Cu alte cuvinte,  li se interzice rezervarea, inchirierea, utilizarea pe baza de tichet de taxare a unei mese in incinta oricarei piete din Timisoara, aflata in administratia societatii primariei, scrie opiniatimisoarei.ro.
In cazul in care vor incalca si aceasta pedeapsa, Piete SA va fi sanctionata cu amenda intre 1000 si 2000 de lei.
Este pentru prima data cand unor comercianti li se aplica aceasta pedeapsa la Timisoara. Politistii locali insa spun ca nu va fi si ultima. Agentii continua raziile in pietele din Timisoara in zilele urmatoare.

timisoara agentii f
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1038 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012257 (s)