News Flash:

RAZBOI IN PNL! Este incredibil ce vrea sa faca sefa liberalilor

5 Decembrie 2016
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu2
Alina Gorghiu a anuntat inca de la inceputul campaniei electorale ca un esec al PNL in alegerile parlamentare ar duce la demisia sa din fruntea partidului. Presedintele liberalilor pluseaza in ultima saptamana de campanie si anunta ca tot Biroul Politic National si presedintii de filiale vor plati cu functiile daca Dacian Ciolos nu ramane prim-ministru.

"Nimeni din PNL nu fuge de raspundere. Suntem insa intr-un moment in care trebuie sa discutam de rezultate. Performanta in politica se masoara in voturi si in procente, nu se masoara altfel, oricat de mult ne-am dori sa se masoare altfel. In PNL, ca probabil in toate partidele, conducerea fixeaza target pe fiecare judet. Nu voi face public acel target, e o strategie interna de partid. 
Insa ce pot sa va spun este urmatorul lucru: ca daca majoritatea parlamentara care sa dea un prim-ministru in persoana lui Dacian Ciolos nu se face, raspunderea nu este doar a Alinei Gorghiu, ci va fi a tuturor din Biroul Politic National si a tuturor sefilor de filiala care nu produc rezultatul angajat. PNL trebuie sa invete ca performanta se premiaza, iar contraperformanta se sanctioneaza. In partidul asta, din pacate, nu prea s-a sanctionat contraperformanta", a declarat Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara.

gorghiu demisia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005645 (s)