News Flash:

Ravasita in ultimul hal, cu o privire care arunca flacari, Bianca Dragusanu a avut o aparitie ingrijoratoare in mijlocul strazii

14 Noiembrie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca

Bianca Dragusanu pare sa aiba o viata din ce in ce mai agitata in ultima perioada. Ocupata cu emisiunea tv, cu atelierul vestimenta rsi cu fiica sa, frumoasa vedeta pare sa fie epuizata.


Si, cum timpul este deja, pentru Bianca Dragusanu, o resursa mai valoroasa ca orice, se pare ca rabdarea ei este mult, mult mai scazuta fata de cum era in trecut. Asa au surprins-o si paparazzii Spynews.ro, zilele trecute, in zona de nord a Capitalei, loc in care si-a facut aparitia la volanul bolidului ei de zeci de mii de euro. Cu o coaja de banana in mana - de care a scapat cum a ajuns in dreptul unui cos de gunoi - Bianca era la un pas sa alerge pe strada. 
Imbracata intr-o salopeta de culoare bej, mulata in cel mai senzual mod cu putinta pe formele perfecte ale Biancai, hainele pareau sa fie singurul lucru care o multumeau in acea dimineata. Pentru ca, in rest, Bianca gesticula, nervoasa, in mijlocul strazii, cu telefonul in mana, prinsa intr-o convorbire pe care o purta fara sa aiba nevoie sa apropie mobilul de ureche sau de gura, tonul taios fiind dovada ca nimic nu mergea cum ar fi vrut ea. Pasind apasat, aruncand flacari din ochii care, de obicei, ii foloseste ca arma a seductiei, Bianca mergea de colo-colo pe trotuar, cu parul zavasit de vant, dar fara sa dea importanta acestui lucru. Intr-un final, a izbucnit si a si inceput sa gesticuleze nervoasa pe strada, conversatia avuta fiind, probabil, una care nu i-a convenit deloc.
Bianca Dragusanu are o relatie cu Victor Slav. S-au cunoscut in platoul unei emisiuni la sfarsitul anului 2012 si s-au indragostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiti timp de trei luni, iar apoi au ales sa se casatoreasca, in septembrie 2013. Casnicia lor a durat doar sase luni, dupa care au divortat. Dupa mai multe despartiri si impacari, cei doi si-au dat seama ca sunt suflete pereche, iar, in prezent, formeaza un cuplu. Vedeta a implinit 35 de ani pe 6 martie 2017. Au impreuna o fetita, Sofia Natalia.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005306 (s)