News Flash:

Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul functionarilor acuzati ca s-ar fi dopat in primarie

10 Aprilie 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Cei doi functionari de la Directia Fiscala si-au facut analize de urina, la scurt timp dupa incident, la o clinica privata, pentru a demonstra ca nu au consumat droguri. Analizele au iesit negative pentru substantele testate.
Incidentul s-a petrecut in urma cu aproape o luna, intr-unul dintre birourile Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara. Un echipaj de ambulanta a fost solicitat sa acorde primul ajutor pentru doi angajati care se simteau rau.
Salvatorii au dat atunci un verdict clar in urma consultului si a discutiei cu cei doi: consum de etnobotanice.
Povestea a ajuns, la scurt timp, si la mai-marii din Primaria Timisoara, care au anuntat ca functionarii vor intra in Comisia de Disciplina. Mai mult, cei doi angajati au fost trimisi a doua zi sa isi faca cate un set de analize complet pentru a vedea ce fel de substante au consumat. Functionarii s-au testat la o clinica privata. Rezultatul? Negativ!
„Eu am trimis atunci oamenii sa faca analize si s-a dovedit ca analizele sunt negative, adica nu sunt pozitiv la asa ceva. Mai mult decat atat, din cate am aflat eu, oamenii care consuma etnobotanice au probleme de la primul consum. Si anume, nu sunt capabili, cand se afla in starea asta, sa mai faca ceva. Pe amandoi colegii salvarea i-a lasat la munca, nu i-au dus la spital. Le-a dat o injectie, le-a luat tensiunea, care s-a constatat ca este buna, pulsul era OK. Unul dintre ei si-a continuat activitatea, si-a facut lucrarile fara niciun fel de probleme. Cealalta colega a fost trimisa acasa pentru ca nu se simtea bine, ii era rau, insa ii era rau de la stomac. Chiar si acum face tratament pentru treaba asta. I-am trimis sa isi faca analizele, iar acestea sunt negative. Nu au consumat absolut niciun fel de substanta din aceasta interzisa”, a declarat, pentru tion.ro, seful Directiei Fiscale din cadrul Primariei Timisoara, Adrian Bodo.
Povestea insa nu se va termina aici. Cei de la Comisia de Disciplina intentioneaza sa discute si cu reprezentantii Serviciului de Ambulanta, pentru a intelege de ce s-a ajuns la concluzia ca functionarii au consumat droguri.

clinica privata substantele testate primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)