News Flash:

Rasturnare de situatie! Familia Denisei Manelista a spus adevarul, dupa ce s-a zvonit ca rudele cantaretei se pregatesc de inmormantare. ”Denisa este…”

13 Iunie 2017
4818 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Manelista
Starea de sanatate a Denisei Raducu este extrem de grava, iar familia nu mai stie ce sa faca pentru a o salva. Dosarul cu analizele artistei a ajuns la clinici din mai multe tari, insa raspunsul medicilor este unul crunt.
Denisa lupta cu toata fiinta ei sa traiasca, insa medicii sunt sceptici in privinta sanselor acesteia. Iubitul blondei ar fi trimis dosarul cu analize la clinici din mai multe tari, insa medicii ar fi dat toti acelasi raspuns, ca nu se mai poate face nimic pentru aceasta. Nici raspunsul din Cuba nu a fost mai incurajator, insa un medic s-a aratat dispus sa vina in tara si sa vina si sa incerce sa-i salveze viata.
“Dr. Jose Lopez Losada s-a oferit sa vina in tara pentru Denisa cand a auzit ca nu e transportabila. Leo Iorga a vorbit cu el. Din Cuba, de la una din clinici, i-a fost prescris un medicament pe baza de venin de scorpion albastru, spirulina, si inca ceva pentru imunitate. Medicamentele ar fi ajuns deja la Denisa.
E adevarat ca inca nu are toate raspunsurile din Cuba, ca s-a intarziat cu ele. Dar, in principal, in Cuba medicii nu ar putea trata boala ei, sau cel putin asa au lasat de inteles. Ei nu sunt specializati pe boli la ficat, in schimb trateaza cancerul de pancreas in cateva saptamani. Le e greu si lor sa spuna ca sansele sunt minime, scrie poatenustiai.ro.
Familia, in special iubitul Denisei a trimis dosarul cu analize, tradus, la mai multe clinici din strainatate: Germania, Turcia, Spania si de acolo li s-a spus ca nu se mai poate face nimic”, au declarat surse din apropierea Denisei Raducu

denisei raducu medicamentele denisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005531 (s)