News Flash:

Rares Bogdan, audiat in dosarul lui Vanghelie

15 Decembrie 2016
989 Vizualizari | 0 Comentarii
rares bogdan
Realizatorul TV Rares Bogdan a spus miercuri, la Tribunalul Bucuresti, in declaratia de martor pe care a dat-o in dosarul lui Marian Vanghelie, ca se intalnea seara tarziu cu fostul primar al Sectorului 5, iar unele discutii au fost si despre dosarul acestuia, dar ca nu i-a spus niciodata ca vrea sa ia legatura cu persoane influente pentru a schimba soarta cauzei. Rares Bogdan a precizat ca, pentru el, care a fost premiantul clasei, Vanghelie era "baiatul din ultima banca”, cu o inteligenta nativa si "spumos”, iar discutiile lor aveau "o serie de invective” la adesa lui Ponta: "El era dusmanul lui Ponta in interior, noi eram dusmanii lui Ponta din exterior”.

Rares Bogdan a spus ca isi mentine declaratia data in calitate de martor in timpul urmaririi penale din dosarul lui Marian Vanghelie, in care arata ca il cunoaste de doi ani pe fostul primar, prin intermediul lui Cozmin Gusa si ca se intalneau seara tarziu, la restaurantul Asiatic si la hotelul Phoenicia.

Intrebat de judecator daca Marian Vanghelie i-a spus ca varul sau a fost chemat la parchet intr-un dosar „facut de PontaGhitaOprea”, acesta a confirmat categoric.

rares bogdan urmaririi penale marian vanghelie cozmin gusa ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007308 (s)