News Flash:

Ramasite umane, descoperite dupa incidentul din Singapore in care a fost implicata o nava SUA

22 August 2017
848 Vizualizari | 0 Comentarii
nava de razboi
Oficialii americani au anuntat descoperirea unor ramasite umane in cursul operatiunilor de cautare a membrilor fortelor navale ale SUA disparuti dupa coliziunea unui distrugator american cu un petrolier, in apropiere de portul Singapore, informeaza BBC News online.
Descoperirea a fost facuta de scafandrii trimisi sa cerceteze zonele afectate de coliziune ale distrugatorului american USS John S. McCain.
Distrugatorul american se indrepta spre portul Singapore pentru o vizita de rutina, dupa ce a efectuat saptamana trecuta o operatiune de garantare a libertatii de navigatie in apropierea unei insule ocupate de Beijing in Marea Chinei de Sud. USS John S. McCain a intrat in coliziune cu petrolierul Alnic MC la est de Singapore, nava americana fiind grav avariata, patru militari au fost raniti, iar alti zece au fost dati disparuti.
Cauza producerii acestui accident nu a fost deocamdata stabilita, dar este cea de-a doua coliziune care implica o nava din Flota a 7-a a Fortelor Navale ale SUA din Pacific, in ultimele doua luni. Sapte militari americani au murit in luna iunie, dupa ce distrugatorul USS Fitzgerald si o nava de transport containere s-au ciocnit in apropiere de Japonia.
O misiune de cautare si salvare este in curs de desfasurare si implica nave si elicoptere din Singapore si SUA. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)