News Flash:

Raluca Turcan (PNL): Salutam decizia presedintelui

27 Decembrie 2016
997 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca turcan
Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a salutat marti decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD-ALDE de premier, afirmand ca viitorul guvern trebuie ferit de vulnerabilitati si nu trebuie sa fie transformat intr-un "guvern personal".
"Salutam decizia, in interes national, a presedintelui Romaniei. Este dreptul constitutional al domniei sale sa respinga propunerea si cu certitudine sunt foarte multe argumente", a scris presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.
Turcan a afirmat ca viitorul guvern trebuie ferit de vulnerabilitati: "Noi consideram ca viitorul guvern al Romaniei trebuie ferit de orice fel de vulnerabilitati, mai ales intr-un context international extrem de complicat. Romania nu trebuie sa dea semnale confuze sau contradictorii".
Liderul PNL a mai spus ca Executivul nu trebuie sa fie unul "personal", aflat la dispozitia liderului PSD Liviu Dragnea.
"De asemenea, guvernul Romaniei nu trebuie transformat intr-un guvern personal, de interpusi, aflat la dispozitia domnului Liviu Dragnea", a spus Turcan.
Liderul PNL a sustinut ca daca PSD are "zeci de mii de specialisti", asa cum anunta va gasi si alte nume de prim-ministru: "PSD ne-a anuntat ca are zeci de mii de specialisti. Daca acest lucru este adevarat, se vor gasi si alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscuta, fara vulnerabilitati si fara condamnari".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006798 (s)