News Flash:

Raluca Turcan: Daca Dragnea nu-i demite pe sefii filialelor PSD dupa episodul Halep, atunci l-a coordonat

13 Iunie 2018
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca turcan

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma miercuri ca, in cazul in care Liviu Dragnea nu ii demite pe sefii filialelor PSD care au prezentat pe Facebook un colaj foto cu mesaje potrivit carora Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala, atunci demonstreaza ca el este coordonatorul."Demiterea sau demisia! Daca Dragnea nu-i demite pe presedintii de organizatii in care au fost promovate mesaje in care manipuleaza insultator folosindu-se de imaginea Simonei Halep inseamna ca le-a coordonat. Ca le gireaza. Reprezinta cea mai clara dovada ca acest om nu mai are nimic sfant, nu mai pretuieste nimic pe lumea asta. Doar pe el si interesul lui. Isi batjocoreste colegii de partid. Batjocoreste oamenii care au votat PSD. Sfideaza romanii care nu l-au votat. Striveste orice model de munca multa cinstita, sustinuta. Arunca in derizoriu increderea construita in Romania in mod anevoios si cu eforturi uriase. Pare ca sunt disperati. Ca se apropie ziua decontului. Pentru hotie si pentru incompetenta", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Mai multe organizatii PSD au postat pe Facebook, marti seara, un colaj foto, potrivit caruia ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de <fani> pe Arena Nationala, dar ”aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Colajul foto a fost postat de organizatiile judetene ale social-democratilor din Giurgiu, Tulcea, Mehedinti, Constanta si Ilfov, pe paginile lor de Facebook.
In colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, insotite de textele ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de <fani>” si ”A fost aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Intr-o fotografie castigatoarea turneului Roland Garros, Simona Halep, apare intr-o ipostaza nedumirita, iar legenda pozei este ”Reactia Simonei Halep cand oamenii au inceput sa huiduie pe Arena Nationala”.

In partea inferioara a colajului, o alta fotografie a Simonei Halep, in care ridica premiul de la Roland Garros, este alaturata unei imagini de la mitingul PSD de sambata, din Piata Victoriei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006348 (s)