News Flash:

Radu Mazare a fost RETINUT!

17 Martie 2015
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Primarul Constantei isi va petrece noaptea in arest, procurorii urmand sa ceara, marti, la instanta, arestarea sa pentru 30 de zile.
Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pe 24 de ore a primarului Radu Mazare, pentru luare de mita (trei infractiuni), abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, si conflict de interese (doua infractiuni), potrivit unui comunicat.
De asemenea, procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de omul de afaceri Sorin Strutinsky, arestat preventiv in alta cauza, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de complicitate la luare de mita.
Potrivit anchetatorilor, in perioada 2006 - 2009, Radu Mazare, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat si primit circa 2 milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanta. Mediafax.ro

primarul constantei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)