News Flash:

Radu Banciu o desfiinteaza pe Simona Halep: Daca se crede Romanca de ce…

29 Ianuarie 2018
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
banciu

Radu Banciu, prezentatorul cunoscut pentru modul virulent în care atacă persoanele publice din România, şi-a spus părerea despre Simona Halep. Şi nu este una bună.
Banciu a făcut-o praf pe Simona Halep, jucătoare care în opinia lui nu va rămâne cu nimic în istoria tenisului, necâşticând niciun titlu de Mare Şlem.

„Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câştigat niciun titlu de Mare Şlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Cum să nu o comentezi pe Simona Halep că este o arogantă?”, spunea jurnalistul în emisiunea proprie de la B1 tv.

După părerea lui, Halep a devenit numărul 1 mondial doar pentru Serena Williams a născut un copil şi a stat departe de terenul de tenis

„Simona Halep este numărul 1. Atenţie! Nu a câştigat turneul de la Beijing. Este un număr 1 mondial în stilul afacerilor de astăzi, adică nu trebuie să mai câştigi ca să fii numărul 1. Pentru cei care nu au înţeles, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial pentru că a născut Serena Williams. Dacă nu ar fi născut şi rămânea pe teren, probabil că performanţa Simonei Halep se mai amâna câteva decenii”, a declarat Radu Banciu.

Cât despre performanţele Simone, Banciu spune că este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat nimic:

“Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic, dar aşa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. Noi nu comentăm aici din perspectiva sentimentalismului. Dacă fata asta era născută la Taibei, nu interesa pe nimeni din România. Noi vorbim de ea doar sub atributul că ne aparţine, că este româncă. Oamenii nu au decât să se îndoape cu aceste rezultate. Noi comentăm din punct de vedere al specialistului

Într-un interviu acordat pentru DC News, jurnalistul a spus că are aceleași păreri indiferent că se află la televizor sau în mediul său privat, mai precis, nu critică doar de dragul audienței și pentru a stârni reacții.

„Uite, de exemplu, când am vorbit despre Simona Halep, a fost vorba de intuiție, nu de părere. Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câștigat niciun titlu de Mare Șlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Așa cum am spus și despre Lucian Bote când boxa, că nu va rămâne un sportiv de legendă”, a zis Radu Banciu.

Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” i-a criticat pe Ilie Năstase și Gică Hagi pentru conduita avută după ce au terminat cu sportul.


radu banciu halep simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005456 (s)