News Flash:

Radu Banciu nu se dezminte:"Nenorocitul!" Iata pe cine a atacat dur in emisiune

10 Martie 2015
1574 Vizualizari | 1 Comentarii
banciu
Radu Banciu a comentat in stil personal decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia potrivit careia Gigi Becali poate fi eliberat dupa doi ani de puscarie.

Radu Banciu a lansat un atac violent la adresa lui Gigi Becali.

"Gigi Becali aproape de libertate. Noua nu ne e dor de Gigi Becali. Poate ca in locul procurorilor as fi facut recursul luni. Puscarie pana la o hotarare irevocabila a justitiei. Gigi Becali a aparut in fata instantei ca un pui, ca un miel. Era in stare sa zica orice, ca lasa Steaua, ca lasa presa, ca se intoarce in familie si atat. La un moment dat a zis ca daca este nevoie va consolida si HCM Constanta. Era in stare sa faca orice. La iesire va spune ca nu mai are nevoie de ziaristi, de presa, ca ne-a pus la dispozitie informatii, presa si oamenii politici l-au bagat in inchisoare si ca vrea sa stea doar cu familia", a spus Radu Banciu.

"Va iesi nenorocitul, dar se va plictisi acasa. Pentru ca are limbarita, face cancer la limba daca nu vorbeste. El are capacitatea mediatica sa ne tina in sah in fiecare zi. Eu anticipez ca cele doua televiziuni de sport isi vor face canale speciale pentru Gigi Becali, fiind convins ca el este vectorul numarul 1 de audienta si calitate din Romania. E aproape imposibil sa gasesti un asemenea personaj, prostia bruta. Becali era initial ca cea mai frumoasa fata careia ii spuneai ca e proasta si ea radea. Dar apoi s-a adaptat Becali. A fost un fenomen ca si cand ar intra o musca mare de tot intr-un far de la Constanta", a adaugat Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1.

radu banciu atac violent gigi becali puscarie steaua presa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007680 (s)