News Flash:

Q-railing - un brand recunoscut in productia de sisteme de balustrade comerciale

16 Noiembrie 2014
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Q-railing produce si distribuie sisteme arhitecturale de balustrade din otel inoxidabil si sticla,  de inalta calitate (cleme de sticla,  suporturi balustrade, mana curenta, etc). In Europa, acest nume este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de balustrade modulare, pentru industrii ca: arhitectura, metale; asigurand atat balustrade rezidentiale cat si balustrade comerciale.  La Railing Design, partener exclusiv Q-railing in Romania, se reuseste livrarea unor design-uri exceptionale, sofisticate, prin aceste balustrade de calitate ridicata - solutii ce reusesc sa combine excelent designul estetic si functionalitatea. Consulta aici oferta de balustrade inox.
 
Condusi de dorintele si necesitatile clientilor nostri, dar si de tendintele curente ale acestei piete, designerii inovatori Q-railing, alaturi de echipele de cercetare,  reusesc sa dezvolte produse de top si sisteme de balustrade de exceptie. Siguranta si calitatea aigura baza acestui design de balustrada iar functionalitatea si aspectul vizual raman mereu in vedere. Munca de design are loc pe sisteme CAD, in timpul fazelor de concept, planificare, dezvoltare, simulare, prototip si testare, asigurandu-se ca solutiile de cea mai buna calitate sun adoptate atat pentru balustrade rezidentiale cat si comerciale. 
Prin performantele logistice excelente,  la Railing Design Romania, ne asiguram ca toti clientii primesc  produse de top, ce corespund celor mai inalte standarde internationale de calitate.
Exprima-ti propria viziune
Indiferent de stilul pe care doresti sa il adopte sistemul tau de balustrade sticla sau inox, Railing Design te poate ajuta cu tot ce ai putea avea nevoie. Rotunjite sau patrate, balustrade de sticla sau chiar echipate cu sisteme de cabluri de otel, posibilitatile sunt nelimitate.
Componentele Q-railing pot sa fie combinate impreuna, pentru a-ti transpune ideile in realitate, pentru implinirea cerintelor . Fie ca ai probleme cu anumite unghiuri sau colturi mai incomode, fie ca podeaua este denivelata sau exista locuri la care se ajunge prea greu, produsele noastre ofera solutii practice, facand fata oricarei provocari. 
Mai mult de atat, alegand solutiile Q-railing alegi sisteme rapid si usor de instalat, fara a fi  nevoie de procese costisitoare de productie, in prealabil. Iar pentru a pastra aceste sisteme de balustrade de inox in stare buna, in anii urmatori, oferim un program corect de mentenanta, alaturi de produse de curatare si intretinere profesionale.

q-railing
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006819 (s)