News Flash:

Putini stiu asta. Ce se intampla in corpul tau cand faci sex

30 Martie 2017
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Nu este doar un mod extrem de placut de a petrece timpul cu partenerul de viata… sau (doar) un mod, si mai placut, de a arde caloriile. Dupa cum o spun de ceva vreme multi medici si cercetatori, amorul are numeroase beneficii asupra sanatatii.
1. Domoleste durerea: Tandreturile si sexul in afara dormitorului, adica in alte locuri decat cele conventionale pentru acest gen de activitate intima, reprezinta o buna strategie de mentinere a scanteii pasiunii unui cuplu. Cei mai multi nu isi pot duce jumatatea pe o insula pustie, pentru o evadare romantica, insa acest lucru nu este necesar pentru obtinerea unui alt beneficiu al sexului: indepartarea durerii. Cel mai eficient analgezic creat vreodata este orgasmul. Cantitatea uriasa de endorfine (substante cu o structura chimica similara cu cea a morfinei) eliberata de aceasta reactie fiziologica in corpul uman, are efectul de a atenua consistent orice durere trupeasca. De asemenea, o idee buna este sexul in apa, intrebuintat in multe terapii. Nu necesita o insula pustie si nici cheltuieli. Daca sexul este bun si orgasmul si mai bun, sexul orgasmic in apa va indeparta orice durere cu mana.
2. Modeleaza silueta si intretine sanatatea cardiovasculara: O alta strategie de mentinere a scanteii este… „sexul sportiv”. Dragostea vulcanica, actul sexual in care se lasa cu rostogoliri, rasuciri si controrsionari, cu miscare multa adica, poate arde pana la 700 de calorii. In acelasi timp, sexul mai potolit si mai putin viguros poate produce arderi de cel putin 200 de calorii. Este, cu certitudine, cea mai buna metoda de mentinere a siluetei sau de pierdere in greutate; reprezinta arderea caloriilor in cel mai placut mod. In plus, reprezentantele sexului frumos ar trebui sa stie ca, fiind pasionale cu partenerii lor, le pot proteja si intari inimile. Sexul scade presiunea arteriala si sporeste sanatatea cardiaca, reducand riscul infarctului. Totodata, creste forta, flexibilitatea si tonusul muscular. Ar putea fi chiar un bun tratament de prevenire a atacurilor cerebrale.
3. Potenteaza simturile: Actul poate elibera un nas infundat, fiind un antihistaminic natural. Poate ajuta chiar la combaterea febrei si a astmului. Dupa zbaterea pe sub cearsafuri, hormonul denumit prolactina genereaza noi neuroni in lobul olfactiv al creierului. Aceasta inseamna ca, dupa „dansul la orizontala”, simtul mirosului este mai ascutit. De fapt, dupa o partida de sex, toate simturile umane sunt potentate, inclusiv papilele gustative. In plus, ajuta la dantura, atat la culoarea alba cat si la consistenta sanatoasa. Ingrediente mai naturale decat mineralele din sperma, ca zincul si calciul, nu pot fi obtinute, iar acestea s-au dovedit a combate cariile. Seleniul, un alt ingredient spermatic, ar putea avea un oarecare rol in lupta impotriva cancerului.
4. Energizeaza si stimuleaza un somn odihnitor: Aventurile pasionale pot fi atat nesabuite cat si… intelepte. Lumea este infometata de romantism. Curtoazia si cavaleria dau roade in dormitor, iar cei care le pun in aplicare nu vor regreta. Pentru femei, testosteronul pe care il absorb din sperma, este un bun energizant. Pentru barbati, cu cat fac mai mult sex, cu atat produc mai mult testosteron, factorul determinant pentru dorinta sexuala. Ambele parti obtin un imbold de energie facand sex. In acelasi timp, acesta intretine si un bun somn. Oxitocina eliberata in timpul orgasmului ajuta si ea la odihna.

domoleste durerea modeleaza silueta potenteaza simturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005772 (s)