News Flash:

Putin i-a cumparat fostei sale profesoare de limba germana un apartament la Tel Aviv - presa

27 Martie 2014
686 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin
Preşedintele rus Vladimir Putin a cumpărat un apartament la Tel Aviv pentru fosta sa profesoară de limbă germană, a dezvăluit aceasta pentru site-ul israelian Ynet. După ce a întâlnit-o într-o călătorie în Israel, în 2005, Putin i-a oferit Minei Yuditskaia Berliner, în vârstă de 93 de ani, un mic apartament, a mărturisit fosta profesoară de germană pentru site-ul israelian.

"I-am spus că tot ce mi-ar trebui este un apartament în apropiere de autogara centrală şi de piaţă", a declarat Mina Berliner, născută în Ucraina. "Totul s-a întâmplat foarte repede. Câteva luni mai târziu, au venit de la o firmă de mutări în apartamentul meu, situat în cartierul Florentine, în sudul oraşului Tel Aviv, şi au făcut tot ce era necesar pentru a muta totul în noul meu apartament", a adăugat ea.

Profesoara, care a emigrat în Israel în urmă cu 40 de ani, şi-l aminteşte pe Putin ca pe un student "disciplinat şi puţin vorbăreţ", care absenta de la unele cursuri pentru a participa la antrenamentele de luptă. Preşedintele rus a fost un agent KGB la Dresda, în fosta Republică Democrată Germană, în anii '80. Contactat de Ynet, Biroul lui Vladimir Putin a confirmat că Mina Berliner a fost profesoara preşedintelui rus şi că ei s-au întâlnit în Israel, însă nu a comentat cu privire la celelalte detalii din interviu. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017573 (s)