News Flash:

Pus la zid de intreaga tara, Liviu Dragnea bate in retragere cu Legea Defaimarii

15 Februarie 2016
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege prin care va elimina definitia defaimarii, dar si sanctiunile pentru cei care ar fi incalcat legea.
Liviu Dragnea a explicat ca, in acest moment, legea nu mai prevede un cuantum maxim al amenzilor. "O sa scoatem complet articolul, ca sa nu mai existe niciun fel de confuzie, pentru a nu se mai denatura sensul initial al acestei legi", a spus Dragnea, la sediul PSD.
Intrebat de jurnalisti daca va ramane in lege trimiterea la Ordonanta 137/2000, cea care prevede amenzi maxime de 100.000 de lei pentru discriminare, liderul PSD a spus ca legea nu va mai contine niciun fel de amenzi.
"Este in actuala legislatie din Romania aceasta prevedere. Puteti ataca Ordonanta 137, pe care n-am initiat-o, puteti ataca ideea de discriminare. Inca o data va spun, astazi, prin amendamentele pe care le voi depune, noile amendamente, o sa scot si aceasta trimitere la lege, ca sa nu mai existe confuzie", a adaugat liderul PSD.
Dragnea a tinut sa precizeze ca va depune un amendament prin care se va elimina definitia defaimarii din lege. "Astazi voi scoate din lege si definitia defaimarii. Deja au fost scoase anexele, astazi o sa eliminam complet articolul (…) definitia nu va fi inlocuita cu nimic", a conchis Liviu Dragnea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)