News Flash:

Pupi icoanele din biserica? Medicii avertizeaza asupra bolilor de care te poti molipsi

22 Noiembrie 2017
886 Vizualizari | 0 Comentarii
icoana

Crestinii care merg la bsierica saruta icoanele din interiorul lacasului de cult. Medicii avertizeaza si spun ca prin acest gest pot fi contactate foarte multe boli si ciuperci. “Igiena nu are nicio treaba cu credinta. Atunci cand tusim sau stranutam este la fel. Contactam microbi. Cel care intra in contact cu flora microbiana poate primi cu mare usurinta aceste mici organisme.
Acest fapt, indiferent ca este in biserica se poate transmite astfel de boli. Batranii ajung la spital des cu stari de rau, chiar la urgente, apoi merg la biserica.

Este bine sa aveti grija si la regimul alimentar de post. Trebuie sa tinem cont de toate, ca altfel ne punem sanatatea in pericol si sunt sigur ca divinitatea va accepta aceste lucruri.
De la boli virale, la herpesuri, boala sarutului poate fi luata sau o intreaga serie de ciuperci.Contactul cu secretiile altuia nu e sanatoasa. Flora microbiana supravietuiste ceva timp. Trebuie sa fie respectate aceste reguli de igiena chiar si la obiectele de cult.” a declarat un medic la Antena Stars.


crestinii organisme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013493 (s)