News Flash:

Pune un servetel umed pe o perie, inainte de a te pieptana. Rezultatele sunt uimitoare

19 Iunie 2017
875 Vizualizari | 0 Comentarii
perie de par
Daca iti doresti sa ai un par frumos, tot ce trebuie sa faci este sa incerci un truc simplu. Pune un servetel umed pe o perie, inainte de a te pieptanaRezultatele sunt uimitoare. Vei incerca si tu aceasta metoda neasteptata. Iata despre ce este vorba.
Ce se intampla daca vei pune un servetel umed pe o perie, inainte de a te pieptana
Nu ai nevoie decat de o perie de par si un servetel umed pentru a avea un par frumos si aranjat. Foloseste si tu acest truc dimineata sau ori de cate ori este nevoie. Dupa ce iti vei pieptana parul cu peria pe care ai pus servetelul, parul tau va arata foarte bine. Va fi aranjat si se va evita electrizarea podoabei capilare. In plus, parul tau va avea un miros placut datorita servetelului.
De asemenea, pentru a evita electrizarea parului, este bine sa fie putin umed inainte de a te coafa. Si, daca folosesti uscator de par, este indicat ca acesta sa fie unul modern si profesional. Este bine ca acesta sa aiba si ioni, pentru ca astfel se reduce producerea energiei statice.
Mai jos vei gasi un material video in care se vad efectele acestui truc. De asemenea, mai sunt si alte trucuri pe care le poti incerca si tu. Te vor ajuta in viata de zi cu zi. Iata despre ce este vorba.


servetel umed perie electrizarea parului umed truc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)