News Flash:

Pune un ou pe noptiera inainte de a adormi, iar cand te vei trezi dimineata vei vedea ca este negru! Motivul este neasteptat, la care putina lume se gandea

25 Aprilie 2018
21896 Vizualizari | 0 Comentarii
oul

Cum putem scapa de energiile negative din casa sau de pe noi? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit ca pentru asta este bine sa luam un ou crud si sa-l purtam pe corpul nostru, sa-l rostogolim peste tot.

Aceasta procedura trebuie sa dureze vreo cinci minute, dupa care oul se sparge. O alta tehnica de vindecare, daca vrem ca toate energiile si bolile sa plece de la noi, trebuie sa luam un pahar de sticla, se sparge un ou in el, dar galbenusul trebuie sa ramana intreg si turnam apa peste el. Il punem pe noptiera langa capul nostru, seara. Se fac niste bulbuci care sunt legati de ou ca un fir, spune Lidia Fecioru.

„Oul trebuie sa stea peste noapte langa om. Tratamentul asta cu frecarea oului de corp, deci iei oul si incepi sa-l porti pe corpul tau, peste tot. Nu e obligatoriu sa te dezbraci, poti sa-l freci si peste camasa de noapte. Copiii cand raceau, batrana punea oua aici si scapau de raceala.E bine sa tii oul langa tine, intr-un fes. Scapam de energiile negative, dar si multe facaturi – farmece. Oul este celula vie. Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine sa calci pe sare, ca te certi. Matura trebuie pusa la usa si cu susul, cu paiele alea in sus. Matura e foarte importanta pentru a taia energiile negative. Toate vrajitoarele care sunt facute pe matura au fost realizate cu acest scop”, a povestit Lidia Fecioru in cadrul unei emisiuni.

Daca oul este negru dimineata inseamna ca a absorbit toate energiile negative.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre nodurile Hartmann si cum te poti feri de energia negativa emanata de aceasta. Conform Lidiei Fecioru, exista unele noduri negative, care ne pot face rau.
„Nodurile Hartmann sunt peste tot. Sunt cu extragere sau cu explozie a energiilor. Cele negative atrag energii sub forma de con. Se pot gasi in dreptul patului. De aceea, e bine sa facem masuratori, cu ajutorul unui pendul. Daca pendulul face cerc, inseamna ca acolo e energie negativa”, a spus explicat Lidia Fecioru.
Este bine sa intrerupi aceste noduri, care pot provoca tot felul de imbolnaviri sau dureri inexplicabile. Poti face acest lucru daca pui o oglinda cu fata in jos acolo sau o placa de ebonita.

Conform Lidiei Fecioru, exista unele locuinte care sunt facute pe noduri Hartmann, iar oamenii de acolo se simt prost si vor sa vanda locuintele. Acestea se gasesc de obicei pe locul unde au fost construite candva abatoare.


energiile negative lidia fecioru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006535 (s)