News Flash:

Punctul de lucru ISU Banat din Giroc a primit mai multe diguri gonflabile

25 Noiembrie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
dig gonflabil
Un sistem diguri gonflabile, in lungime totala de 500 de metri, a intrat in aceasta saptamana in dotarea ISU Banat, in cadrul unui proiect transfrontalier comun intre autoritatile timisene si cele din Zrenianin (Serbia), derulat in cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania - Republica Serbia 2007 - 2013. 
''In aceasta saptamana a fost livrat sistemul de echipamente - diguri gonflabile, in lungime totala de 500 m, la Punctul de lucru ISU Banat din Giroc. Sistemul se afla in faza de verificare, testare si receptie. Joi este programata finalizarea sesiunii de training de noua zile, dedicate reprezentantilor ISU Banat si altor institutii locale cu atributii in managementul situatiilor de urgenta, respectiv inundatii'', a declarat miercuri presei Sergiu Balasa, coordonatorul proiectului. 
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Managementul Situatiilor de Urgenta (ADIVEST) si Agentia Regionala de Dezvoltare Economica Banat din Zrenjanin (Serbia) implementeaza in perioada aprilie - decembrie 2016 proiectul intitulat ''Management in comun pentru prevenirea riscurilor in situatii de urgenta in aria de cooperare transfrontaliera romano - sarba'', in cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania - Republica Serbia 2007 - 2013. 
Proiectul este dedicat achizitiei de echipamente necesare interventiei in situatii de urgenta, respectiv inundatii, precum si dezvoltarii in comun a unor sesiuni de training specializate in managementul situatiilor de urgenta, inundatii, dedicate profesionistilor, dar si liderilor comunitatilor locale. Actiunea se va incheia joi, cu o conferinta de presa. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)