News Flash:

Puncte negre - Remediu facut cu ingrediente din casa

23 Iunie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
masca

Scapa de punctele negre de pe fata! Punctele negre sunt inamicul nelipsit al frumusetii naturale a pielii si isi fac aparitia pe fata fie din cauza impuritatilor din aer, fie pentru ca tenul este mult prea sensibil. Cert este ca punctele negre sunt in aceeasi masura ca si acneea o problema cu care multi adolescenti si numai se lupta. De multe ori acestea devin atat de inestetice, incat nici macar un machiaj profesionist nu le poate masca in totalitate.

Noi insa va propunem o metoda mult mai eficienta de a scapa de punctele negre de pe fata folosindu-ne de doua ingrediente banale din bucatarie.

Scapa de punctele negre de pe fata:
Cum scapam de punctele negre de pe fata cu o masca facuta in casa si aplicata in mod regulat pe ten, este intrebarea la care vom incerca sa raspundem in continuare. Insa inainte de a scapa de punctele negre, trebuie sa stim ce anume avem nevoie pentru a prepara masca respectiva. Ingredientele surpriza sunt malaiul si otetul! Pentru a prepara masca ce ne va ajuta sa scapam de punctele negre, amestecam 2 linguri de malai cu 2 linguri de otet. Dupa crearea unei paste omogene, aceasta se aplica pe fata timp de 15-20 de minute, apoi se clateste cu apa calduta. Masca se va aplica pana vor incepe sa apara rezultatele, iar punctele negre vor disparea complet.

preluat de pe sanatatea

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005463 (s)