News Flash:

Pudra de fata - reguli in aplicare

27 Noiembrie 2014
1551 Vizualizari | 0 Comentarii
Tot mai multe fete si femei folosesc pudra de fata in machiajul zilnic. Acest produs nu era intens folosit inainte, insa acum se afla in trusa cosmetica a multor femei. De ce? Pentru ca este esentiala in fixarea machiajului.
Asadar, in randurile de mai jos vei afla cum sa aplici corect pudra de fata, pentru ca machiajul tau sa isi pastreze pentru mai mult timp prospetimea. Daca esti in cautarea unei pudre de fata bune, vezi aici oferta E.l.f. - in aceasta perioada au reducere de -25% la toate produsele de pe site!
Sfaturi in aplicarea pudrei de fata:
aplica produsul in miscari scurte, circulare. Astfel, pudra se va incorpora bine peste fondul de ten si va fixa machiajul. 
intotdeauna indeparteaza surplusul de pudra (arata foarte inestetic) cu un buretel sau o  pensula moale. Fa acest lucru in miscari usoare - nu apasa prea tare pe fata.
cel mai bun produs este pudra de fata pulbere, deoarece se aseaza mai bine peste fondul de ten. Totusi, o pudra compacta este ideala pentru calatorii sau ca sa o tii in poseta, la indemana.
nu aseza pudra peste fata transpirata. Sterge intai fata cu un servetel sau un prosop si abia apoi aplica stratul de pudra.
pudra de fata trebuie sa aiba o nuanta mai deschisa decat fondul de ten, pentru a oferi transparenta si un efect de luminozitate intregii fete.
pentru un machiaj natural, poti sa folosesti o combinatie intre doua culori de pudra: una aplicata peste intreaga fata iar cealalta doar in punctele pe care le vrei accentuate (pometi, frunte, barbie)
curata pensulele si buretii folositi in aplicarea pudrei, din cand in cand. Acestia sunt medii propice pentru dezvoltarea microbilor si a bacteriilor. 
Acestea fiind spuse iti ramane doar sa gasesti pudra de fata care te avantajeza, care acopera imperfectiunile tenului si fixeaza machiajul fara a lasa impresia aceea inestetica de masca pe fata - vezi aici gama E.l.f
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007968 (s)