News Flash:

PSD isi scoate oamenii in strada pentru a-l sustine pe Dragnea

18 Noiembrie 2017
292 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că membrii Comitetului Executiv au lăsat la latitudinea organizaţiilor judeţene posibilitatea organizării de mitinguri, Dragnea neexcluzând însă organizarea unui miting în Bucureşti.

”Am decis ca orice organizaţie din ţară să poată să organizeze manifestaţii publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe”, a declarat Liviu Dragnea.

El nu a exclus organizarea unui miting în Bucureşti, dar a precizat că nu a fost de acord cu vreo formă de susţinere pentru el.

”Eu le-am spus că nu vreau susţinere pentru mine. Le-am spus cu tot respectul cuvenit, apreciez foarte mult lucrurul ăsta, chiar e în regulă, adică m-a şi impresionat. Nu numai discuţiile de astăzi şi de aseară, ci şi din zilele trecute. Toţi mi-au zis şi înainte de Comitetul Executiv şi în timpul Comitetului Executiv, ca şi mulţi alţi colegi din ţară şi oameni care nu sunt membri de partid, să nu cedez. Eu le-am zis că nu asta e întrebarea. Tema este întrebarea pe care le-am pus-o eu, dacă ei sunt dispuşi să nu cedeze. Problema nu e Liviu Dragnea, ci dacă ei sunt hotărâţi să nu cedeze, aşa cum în 2016 nu au cedat şi am reuşit să câştigăm alegerile, cu tot acest an greu şi cu un asalt continuu asupra noastră şi asupra guvernului să facem din ţara asta o ţară mai bună, atunci lucrurile vor fi în regulă. Pentru asta nu am dorit să fie vreo susţinere pentru mine, nici prin vot, nici prin rezoluţie”, a mai spus preşedintele PSD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019881 (s)