News Flash:

Proxeneti traficanti de minore, saltati de mascati

20 Noiembrie 2014
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Perchezitii, miercuri dimineata, in judetul Timis. Mascatii au descins in locuintele a trei suspecti de proxenetism care sunt acuzati ca ar fi fortat minore sa se prostitueze.
Membrii gruparii au fost urmariti pe tot parcursul lui 2014. Cei trei, cu varste cuprinse intre 21 si 25 de ani au racolat mai multe tinere minore, spun procurorii, scrie tion.ro.
Proxenetii isi alegeau victimele din familii dezorganizate sau cu o situatie materiala precara. Cei trei le bateau constant pe fete si, sub amenintare, le puneau sa se prostitueze in apartamente inchiriate in Timisoara. La finalul unei zile, minorele nu primeau niciun ban, iar sumele obtinute intrau in totalitate in buzunarele proxenetilor.
„In urma perchezitiilor efectuate, de la domiciliile acestora au fost ridicate diverse sume de bani, sisteme informatice si medii de stocare a informatiilor. In cauza, se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire si aderare la un grup infractional organizat si trafic de minori”, povestesc anchetatorii.

perchezitii judetul timis membrii gruparii timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007021 (s)