News Flash:

ProTV a decis sa-l excluda din emisiunea "Romanii au talent" pe concurentul condamnat pentru crima

2 Aprilie 2015
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
La sase zile de la difuzarea emisiunii in care un concurent - aflat in fazapreselectiilor la inchisoare, in Timisoara si eliberat ulterior - s-a prezentat in fata juratilor "Romanii au talent" si a mintit ca a facut puscarie pentru ca ar tainuit o fapta, postul de televiziune reactioneaza anuntand ca Andrei Grigoriu a fost exclus "imediat" din competitie. Mai mult, postul tv isi cere public scuze pentru "aceasta situatie".


Intr-un comunicat remis gandul, postul de televiziune Pro TV reactioneaza in urma articolelor aparute in media referitor la concurentul de la "Romanii au talent", Andrei Grigoriu, care l-a momentul preselectiilor era inchis la penitenciarul din Timisoara. Acesta s-a prezentat in fata juratilor ca fiind inchis pentru complicitate, fara a spune motivul real pentru care se afla in inchisoare - omor deosebit de grav.

La sase zile de la difuzarea emisiunii, Pro TV reactioneaza comunicand public ca isi cere scuze pentru aceasta situatie si anunta ca Andrei Grigoriu a fost eliminat din emisiune. Postul tv sustine ca vina ii apartine in totalitate concurentului care "a prezentat fapte si a facut declaratii false in cadrul emisiunii". Potrivit Pro TV, emisiunea "Romanii au talent" "a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context". 

Va prezentam mai jos, integral, pozitia Pro TV.

"Dupa difuzarea editiei cu numarul trei “Romanii au talent”, PRO TV a aflat ca Andrei Grigoriu, concurent in show, a prezentat fapte si a facut declaratii false in cadrul emisiunii, precizand faptul ca a fost trimis in inchisoare pentru ca a tainuit o crima comisa de prietenul sau, la care el nu a fost martor. 

Instanta l-a condamnat de facto pentru implicarea activa in aceasta crima sub acuzatia de complicitate. Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context.   

 Conform regulilor show-ului, juriul si gazdele emisiunii intalnesc concurentul pentru prima data in momentul in care acesta urca pe scena. Prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau.

 Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune".

andrei grigoriu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006991 (s)