News Flash:

Proteste la uzina Dacia

2 Decembrie 2016
966 Vizualizari | 0 Comentarii
uzina dacia
1.500 de muncitori au protestat, vineri dimineata, in fata uzinei Dacia de la Mioveni, dupa accidentul de vinerea trecuta, cand doua autobuze pline cu angajati ai uzinei s-au ciocnit, liderii sindicali sustinand ca omenii nu se mai simt in siguranta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Productia de la Dacia Mioveni a fost oprita timp de o ora, vineri dimineata, muncitorii de la schimbul unu oprindu-se initial in parcarea din fata uzinei si huiduind conducerea care nu le asigura conditii optime de transport.
"Atata timp cat aceste servicii de transport au fost asigurate de Dacia, peste 30 de ani, nu s-au intamplat asemenea evenimente, in conditiile in care drumurile erau mult mai proaste. Incomparabil mai proaste cu ce exista astazi. Din nefericire, in ultima perioada de timp, ultimele 3-4 luni, s-au intamplat o serie de evenimente legate de mijloacele de transport. Soferii care au fost salariati ai Dacia si au fost externalizati impreuna cu activitatea la firmele care asigura transportul, o mare parte dintre ei si-au dat demisia pentru ca n-au vrut sa puna in dificultate securitatea salariatilor pe care ii transporta si a lor. E un mare semn de intrebare, pentru ca nu li se asigura piesele de schimb. (..) Multe autobuze sunt intr-o stare precara. Au fost cumparate de afara, in conditii pe care nu le cunoastem, dar rezultatele se vad", a declarat Anghel Marin, viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)