News Flash:

Proteste in toata tara! Reactia protestatarilor dupa aflarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea

22 Iunie 2018
720 Vizualizari | 0 Comentarii
protest bucuresti

Aproximativ doua mii de oameni protesteaza, la ora transmiterii stirii, in Piata Victoriei din Capitala, manifestantii solicitand demisia premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea.
Traficul rutier a fost deviat de la Bulevradul Arhitect Ion Mincu/Kiseleff pana la Piata Victoriei si de la Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

"Liviu Dragnea merita 7 ani cu executare, asa cum au vrut procurorii, nu doar 3 ani. Dar acum sa nu-l facem pe el responsabil pentru toate relele din aceasta tara, desi nu este strain de aceste rele. Voi protesta mereu fata de neregulile din Romania. Sunt foarte nemultumita de ce se intampla, de situatia pensiilor, de sanatate in timp ce ei isi fac tot felul de drepturi viagere, iar noi ramanem de caruta", a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Socol.


"Am venit sa-mi exercit un drept democratic, de a protesta pentru ca tara a ajuns intr-un punct critic. Daca nu ne trezim acum, nu vom mai avea cale de intoarcere. Imi doresc sa fie un protest pasnic si sa nu se ajunga la violente. Aseara, Jandarmeria a primit ordin de sus ca sa provoace si sa fie violenta. Sper sa nu se ajunga la evenimente ca in 1989", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sergiu Cazacu.

"Sentinta primita de Liviu Dragnea este un mic pas inainte pentru democratie si pentru normalitate care ne da speranta. Mai avem mult de lucru, asta pentru ca toate actiunile Parlamentului sunt pentru apararea penalilor. Trebuie sa ne exercitam cu totii drepturile de a protesta, pentru ca altfel politicienii vor crede ca nu ne pasa, ceea ce poate duce la inlocuirea democratiei cu un sistem dictatorial", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandra Visan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006463 (s)