News Flash:

Proteste in Bucuresti impotriva legii gratierii

19 Ianuarie 2017
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
proteste buc
Comunitatea Coruptia Ucide” a lansat proteste in BucurestiCluj-Napoca si Craiova.


„Ne strangem la Universitate incepand cu ora 18:00. Daca suntem destui mergem intr-un mars spre Guvern. Pornim in mars la ora 20:00”, anunta protestatarii.


Proteste anuntate in Bucuresti si in tara: „NU legii gratierii”


Si comunitatea „Uniti Salvam” a publicat un mesaj impotriva oricaror masuri de gratiere si amnistie.


„Doamnelor si domnilor guvernanti, parlamentari, ne dam seama ca doriti sa va scoateti tovarasii infractori din puscarii si sa va stergeti propriile dosare penale ca si cand nici nu s-ar fi intamplat. Simpatic, dar n-o sa va iasa.


Nu va pacaliti pe voi insiva, suntem atenti la fiecare miscare pe care o faceti, mai ales la inginerii juridice frauduloase si la combinatii penale. N-are rost sa va credeti intangibili - sunteti doar niste servitori ai poporului. "Public servants", cum zice englezul.
Caderea din posturile inalte pe care le-ati primit temporar e mult mai dureroasa. Societatea civila nu a uitat nici de #colectiv, nici de #rosiamontana, nici de #domnialegii. Sa nu indrazniti!


#Unitisalvam Romania de amnistie, gratiere, restauratie, domnia penalilor!”


Proiectul OUG promovat de Ministerul Justitiei prevede gratierea integrala a pedepselor de pana la 5 ani precum si jumatate din pedeapsa femeilor gravide, a celor care au in intretinere copii sub cinci ani, a celor cu varste de peste 60 de ani, precum si a celor cu boli incurabile in faze terminale.


Prevederile nu se aplica recidivistilor, nici celor care s-au sustras executarii pedepsei si nici celor care comit infractiuni dupa data de 18 ianuarie 2017.


Proiectul prevede ca OUG intra in vigoare in 18 februarie 2017.

comunitatea coruptia ucide proteste bucuresti cluj napoca craiova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006785 (s)