News Flash:

Protest impotriva guvernului si a OUG 92, in Piata Victoriei din Timisoara. Mihai Sora, in mijlocul manifestantilor

22 Octombrie 2018
2518 Vizualizari | 0 Comentarii

Timisorenii au iesit din nou in strada, pentru a le transmite celor de la Bucuresti ca nu sunt de acord cu OUG 92/2018. Oamenii si-au dat intalnire la ora 18 in Piata Victoriei. Au venit pregatiti cu pancarte si cu steaguri, ca la fiecare protest.

Protestatarii au inceput sa se adune in Piata Operei duminica seara dupa ora 18. Aproximativ 100 de persoane s-au strans pe platoul din fata Operei pentru a-si scanda nemultumirile. Participantii nu sunt de acord cu OUG 92/2018 privind modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, pentru ca aceasta ordonanta ameninta grav activitatea DNA si a Parchetului General.

 „Pentru dosarul Mineriadei, pentru violentele din 10 august, pentru Tel Drum, Belina si alte multe intrebari dureroase la care avem nevoie de raspuns, va spunem: Nu veti scapa! Va vom opri din distrugerea sistematica a statului de drept, in care v-ati lansat cu atata elan, va vom opri din aceasta tentativa bolnava de reducere a democratiei, va vom opri, veti pierde, si veti raspunde pentru faptele voastre in fata legii ca orice alt cetatean, iar noi vom trai in tara pe care ne-o dorim si care nu va ajunge niciodata feuda voastra”, sustin cei de la Timisoara Civica, cei care i-au chemat iarasi pe timisoreni in strada.

Participantii la protest au cerut demisia ministrului Tudorel Toader si au scandat impotriva jandarmeriei si a partidului de la guvernare. Oamenii au strigat „Rezistam, nu cedam” si au cerut „Justitie, nu coruptie”.


timisorenii strada oug piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005262 (s)