News Flash:

Protest de amploare in Timis! Functionarii din primarii ies in strada

23 Martie 2015
1683 Vizualizari | 1 Comentarii
In luna aprilie, mii de functionari publici din primariile din Timis vor iesi in strada. protestatarii inscrisi in Sindicatul Liber din cadrul Primariei Timisoara ameninta cu proteste radicale.
Juristul Tiberiu Negrei, seful sindicatului, a spus ca va fi organizata greva generala cu intreruperea activitatii timp de o zi in institutiile din administratia publica locala, potrivit ziuadevest.ro. “Aceasta se va desfasura in luna aprilie 2015, la o data ce va fi stabilita de catre Biroul executiv al federatiei noastre, dupa ce va fi incheiata procedura pentru strangerea de semnaturi (prima saptamana a lunii aprilie 2015) privind acordul tuturor salariatilor pentru participarea la aceasta actiune de protest. Revendicarile minimale si decente ale categoriei de bugetari pe care ii reprezentam, sunt:
1. Reglementarea si liberalizarea acordarii incepand cu anul 2015 a tichetelor de masa sau a normei de hrana pentru toti salariatii din administratia publica locala, in limita bugetelor locale aprobate prin hotarari de consiliu, in masura in care aceste institutii realizeaza si sunt finantate partial si din venituri proprii. 
2. Cresteri salariale si pentru salariatii din administratia publica locala din Romania sau aplicarea, incepand cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice –spune Negrei

tiberiu negrei venituri proprii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007740 (s)