News Flash:

Pronuntarea in dosarul ANRP, in care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, AMANATA din nou

12 Iunie 2018
958 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica3

Prima sentinta in dosarul ANRP, in care fosta sefa DIICOT Alina Bica, Dorin si Alin Cocos sunt acuzati de fapte de coruptie, a fost amanata din nou de catre instanta suprema, fiind stabilita de data aceasta data de 29 iunie.
Fostul procuror sef al DIICOT este in Costa Rica, alaturi de Elena Udrea. Avocatul Alinei Bica a spus luni, in fata magistratilor instantei supreme, ca Alina Bica a facut o cerere autoritatilor din Costa Rica pentru a parasi statul si a se intoarce in Romania pentru a-si „rezolva problemele”, insa nu i s-a dat voie.

„Am primit azi de la doamna Alina Bica un set nou de inscrisuri, de audiere prin video si justifica absenta. Arata ca doreste sa dea o declaratie. Am primit azi, in fata Inaltei Curti, la ora 10, a venit sotul ei. (...) O persoana care are statut de azilant are obligatia de a nu se intoarce in tara. Doamna Alina Bica a cerut insa permisiunea de a se intoarce in tara, dar trebuie sa primeasca acceptul sectiei de refugiati din Costa Rica. Inca nu i s-a dat incuviintarea de a parasi Costa Rica, 25 mai este data cererii. Impedimentele medicale inca exista”, a spus aparatorul Alinei Bica, Doru Traila, in fata magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

La ultimul termen in dosarul ANRP de la ICCJ, in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, Dorin si Alin Cocos sunt acuzati de fapte de coruptie, procurorul DNA a cerut pedepse cu executare pentru toti inculpatii din aceasta cauza, cu exceptia celui din urma, pentru care a propus suspendarea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005096 (s)