News Flash:

Promisiuni de inceput de mandat

6 Iulie 2016
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu facebook
Recent investit in functia de primar al Timisoarei pentru al doilea mandat, Nicolae Robu a dat glas unor promisiuni enuntate, partial, si in perioada anterioara, dar pe care le-a imbracat in haine noi.
Timisorenii din zonele Soarelui, Buziasului si Lipovei ar urma sa beneficieze de noi locuri de joaca, parcuri, stadioane, bazine de inot si terenuri de sport.
In perimetrul situat intre biserica de pe bd. Liviu Rebreanu, strada Orion, Aleea Icar si Strada Astrilor, exista un teren al primariei, cu suprafata de 7.000 de metri patrati. „Vom amenaja locuri de joaca, acum este un parc acolo, dar unul doar cu iarba si copaci.
Vom face o amenajare astfel incat sa aiba o valoare de intrebuintare mai ridicata decat cea actuala”, a explicat Robu. Municipalitatea se afla in curs de identificare a unei parcele care ii apartine, nu se afla in litigiu si nici nu e revendicata, facand parte dintr-un teren extins, cuprins intre Liviu Rebreanu, Orion, Maresal C-tin Prezan si AEM.
„Va trebui sa parcurgem toata procedura – e initiata demult, dar merge greu – pentru a sti exact care portiune este a primariei, sa facem dezmembrarea si apoi un parc. Aproape e si cartierul Calea Buziasului, unde vom face acea amenajare complexa, in cadrul careia vom construi un stadion, la inceput cu 5.000 de locuri si apoi extensibil pana la 15.000 de locuri si parcuri.
Dar si cartierul Calea Buziasului este destul de dens, si Soarelui la fel, exista o multime de case la sud de strada Maresal C-tin Prezan si prin urmare e bine-venit inca un parc cu locuri de joaca si in acest perimetru”, a promis primarul.
Pentru ca locuitorii din nordul orasului sa nu se simta neluati in seama, primarul a revenit cu planuri marete si pentru zona Calea Lipovei:
„Continua procedura de pregatire a lansarii proiectului de amenajare a unui loc de agrement cuprinzand bazin de inot acoperit, bazin de inot in aer liber, teren de tenis, teren trivalent (fotbal, baschet si handbal) si parc cu locuri de joaca pentru copii in Calea Lipovei. Vreau sa-i asigur pe locuitorii din Calea Lipovei ca vom face tot ce am promis acolo.
Acum avem terenul, ani de zile n-am putut face pentru ca terenurile, pe care dansii le vad acolo in zona virane, nu sunt ale primariei, am rezolvat problemele de proprietate in zona Strada Verde – Silistra, dar abia in 2017 vom putea avea lucrarea gata sau macar partial gata, depinde cum vor decurge procedurile de achizitie publica”.
Totul suna foarte bine, doar ca sunt lucruri pe care parca le-am mai auzit…
Sursa Renasterea Banateana

timisorenii soarelui buziasului lipovei joaca liviu rebreanu orion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006281 (s)