News Flash:

Proiecte noi de construire de drumuri judetene depuse de Consiliul Judetean Timis la ADR

19 Noiembrie 2016
1385 Vizualizari | 2 Comentarii
drum judetean asfaltat
Consiliul Judetean (CJ) Timis a depus la Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Vest primele doua proiecte pe noul exercitiu bugetar unional, in valoare de 25 de milioane de euro, pentru construirea de drumuri judetene, a anuntat, joi, presedintele institutiei, Sorin Grindeanu. 
Potrivit acestuia, unul dintre proiecte vizeaza drumul judetean (DJ 593) Parta - Peciu Nou - Foeni - frontiera cu Serbia si DJ 692, de la Carpinis - Varias - Gelu - limita cu judetul Arad, unde se face legatura cu autostrada A1, pe la Pecica. 
''Au fost depuse la ADR cele doua proiecte in valoare de 25 de milioane de euro. Asteptam jurizarea. (...) Calitatea drumurilor judetene creste an de an datorita investitiilor din bugetul CJ si de la nivel national, dar acest lucru nu este suficient. Ne-am propus sa devenim 'jucatori', in sens pozitiv, pentru a finanta drumurile judetene, din perspectiva fondurilor europene'', a spus Sorin Grindeanu. 
Presedintele administratiei timisene a mai precizat ca proiectele care au putut fi depuse la ADR pana la data de 16 noiembrie sunt pe vechiul Ghid aflat in vigoare pana la modificare. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006146 (s)