News Flash:

Proiect destinat functionarilor din AJOFM Caras-Severin, de aproximativ 3,7 milioane de lei

29 Iulie 2014
744 Vizualizari | 0 Comentarii
Proiectul 'Eficienta si calitate in Serviciile Publice de Ocupare', derulat de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Caras-Severin, care s-a adresat functionarilor din aceasta institutie, si-a atins scopul, considera Caius Isac, directorul AJOFM Caras-Severin.
'Proiectul a fost pe Axa prioritara nr. 4, o axa a Ministerului Muncii, unul de succes, care s-a adresat functionarilor nostri din cadrul AJOFM. Prin intermediul proiectului s-a imbunatatit foarte mult activitatea pe care oamenii o presteaza, pentru ca s-au perfectionat in meserii pe care noi, pana acum, nu le-am abordat, in special in relatiile pe care angajatii nostri le au cu cei care vin in contact. Speram sa continuam si sigur o vom face, pentru ca avem si alte proiecte pe aceasta axa', a declarat Caius Isac.
Obiectivul general al proiectului l-a constituit cresterea nivelului de competente si abilitati profesionale ale personalului serviciilor publice de ocupare, in vederea imbunatatirii calitatii, a eficientei acestora, utilizand o strategie de formare profesionala continua, adaptata dinamicii muncii. Echipa cadru a fost formata din 36 de persoane, din cele sase servicii publice de ocupare, partenere in proiect. Acestea au urmat cursuri de formare si specializare pentru imbunatatirea competentelor specifice in domeniile: evaluator de competente, mentorat si manager imbunatatire procese, cursuri organizate de catre Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara.
'Noi am fost intermediarul in ceea ce priveste formarea, am identificat, alaturi de partenerii nostri, nevoile de formare, iar de comun acord, am stabilit tematica si cursurile ce se vor organiza. Referitor la partea de formare, pe care Centrul regional o administreaza, in prezent, implementam nu mai putin de cinci proiecte pe fonduri europene, in care principalul nostru aport este furnizarea de servicii profesionale de formare', a afirmat Alexandru Avram, coordonatorul Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara.
Proiectul, al carui valoare se apropie de 3,7 milioane lei, s-a derulat pe o perioada de 36 de luni, prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Solicitantul proiectului a fost Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Caras-Severin, iar ca parteneri in proiect, Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Timis, Arad, Alba, Mehedinti, Gorj, Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara, precum si un partener transnational din Danemarca, VUC Storstrom. AGERPRES

ajofm caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036611 (s)