News Flash:

Proiect de reducere a mii de posturi din educatie, trimis sindicatelor fara avizul ministrului

13 Februarie 2015
904 Vizualizari | 1 Comentarii
Un proiect de ordin care prevede reducerea a 4.000-5.000 de posturi din invatamantul preuniversitar a fost trimis sindicatelor fara acordul ministrului si fara ca acesta sa cunoasca prevederile, Sorin Cimpeanu spunand ca documentul a fost retras imediat ce a aflat de el.
Sindicatele din educatie au primit un proiect de ordin privind aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea obligatiei didactice de predare la catedra, a structurilor functionale pentru personalul de conducere si a criteriilor de stabilire a indemnizatiilor de conducere specifice din inspectoratele scolare, din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, din unitatile de invatamant special si din unitatile conexe, documentul vizand reducerea cu 4.000 - 5.000 a posturilor din invatamantul preuniversitar.
Proiectul de act normativ transmis sindicatelor de catre Directia salarizare din Ministerul Educatiei ar fi fost elaborat la sfarsitul anului 2013 si, desi numele ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, apare pe document, acesta sustine ca nu cunostea prevederile si nici nu i s-a cerut acordul pentru ca acesta sa fie transmis.
"Documentul a fost lansat fara acordul meu si, mai cu seama, fara sa cunosc prevederile documentului. Nemultumirile privind continutul acestui ordin sunt majore si documentul a fost deja retras", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Paul  | #284
Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul cares-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: Paul2007ro09@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047359 (s)