News Flash:

Proiect de lege pentru inasprirea pedepselor pentru viol, anunta Oprea

19 August 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
catuse2
Vicepremierul si liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat marti seara ca UNPR va inainta Parlamentului un proiect de lege privind inasprirea pedepselor pentru infractiuni precum violul, care creeaza "o mare sensibilitate in societate".
"Este foarte important sa aplicam legea si chiar s-o inasprim pentru astfel de situatii. (...) Parerea mea personala este ca in astfel de cazuri, de viol, care creeaza o mare sensibilitate in societate - pe buna dreptate, toti avem copii - trebuie inasprita legea, deci trebuie insaprita, nici nu discutam acest lucru, si trebuie intervenit in forta si cu profesionalism", a declarat Oprea, la Antena 3.
Liderul UNPR a precizat ca formatiunea pe care o conduce are in plan un astfel de proiect, pe care il va inainta Parlamentului.
Oprea a comentat astfel recentele cazuri de viol, puternic mediatizate, referindu-se inclusiv la cei doi politisti care ar fi violat o minora de 15 ani chiar in masina Politiei. "Trebuie aplicata legea cu celeritate, chiar in forta, in astfel de cazuri. Ultimul exemplu a fost cu cei doi politisti. Ce poate fi mai abject? I-am scos imediat afara din Politie pana sa se aplice legea. Au stricat imaginea si munca a aproape 60.000 de politisti care isi fac datoria", a spus vicepremierul. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007060 (s)